Restaurant Brasov Four Roses

Restaurant Brasov “ Four Roses” va asteapta pentru a va incanta gusturile rafinate cu retete brevetate.

Restaurant Traditional “Four Roses” Brasov – ambientul rustic, retete brevetate, servire ireprosabila si preturi neasteptate acestea sunt cateva din conceptele pastrate de-a lungul timpului, de care va puteti bucura !
Restaurantul “Four Roses “ Brasov – are o traditie de peste 18 de ani, deschis inca din anul 1997, unde de-a lungul timpului am perfectionat constant rețetele și modul în care ne servim clienții, punând mare accent pe detalii, tocmai pentru a asigura o servire impecabila si evenimente reusite.

In cei 23 de ani am reusit sa adaugam traditiei, calitate prin excelență a mancarurilor și profesionalismul servirii;
Experiența își spune cuvântul la fiecare comandă realizata astfel am reusit să înțelegem mai bine nevoile clienților noștri, dezvoltând astfel unul dintre cele mai bune restaurante din Brasov.

Restaurantul nostru beneficiaza de o capacitate de 140 de locuri distribuite astfel:

  • Resaturant: 80 de locuri
  • Crama : 60 locuri

Aceasta locatie datorita capacitatii sala de gazduire si profesionalismul personalului este ideala pentru organizarea evenimentelor care cu certitudine vor deveni de neuitat.

Mese festive

Indiferent de evenimentul pe care il organizez ( petrecere onomastica, nunta, botez…) Restaurantul “ Four Roses” este locatia ideala in care invitatii se vor bucura de un meniu de top servite ireprosabil;

Catering – livrare la domiciliu prin GLOVO

Promitem ca vom fi exact acolo unde iti doresti, vei primi mancare proaspata, gustoasa si te vei bucura de servicii de catering cu adevarat profesionale oferite de GLOVO
Acasa, la birou sau pentru o seara cu prietenii, Restaurantul “Four Roses” iti asigura relaxarea culinara de care ai nevoie, livrandu-ti mancarea dorita.

Retele Traditionale

  • „Coaste Four Roses” – coasta de porc la gratar cu cipsuri de cartofi, ceapa si sos rosu.
  • „Piet de Pui Four Roses”- piept de pui sos de frisca si piper verde
  • „Aripioare de Pui” – aripioare la gratar cu cartofi si sos

Contact:

0268 426 870
Str. Olteț 21 A, Brașov

Program

In contextul actual ne scurtam programul. Restaurantul Four Roses va fi deschis incepand de luni 16 Martie 2020 de la ora 12 pana la ora 20, de luni – duminica.